Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Dames bodywarmers

Bij Bodywarmerwereld heeft u de keuze uit een breed assortiment bedrukte dames bodywarmers. Het woord bodywarmer zegt het eigenlijk zelf al: De bodywarmer is een kledingstuk dat uw torso warm houdt. De eerste soort bodywarmers werden al tijdens de middeleeuwen gebruikt. Echter heeft de bodywarmer pas in de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is de snit van de bodywarmer in de loop van de jaren veel veranderd, waardoor de huidige bodywarmer een slank silhouet creëert en het voor meer gelegenheden geschikt is dan vroeger. Daarnaast heeft u bij Bodywarmerwereld nog de mogelijkheid om te kiezen voor een wat betere kwaliteit of dat u liever voor een wat goedkopere variant gaat. De bodywarmers bieden wij in verschillende kleuren en maten aan.
9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Dames bodywarmers bedrukken

Door de bodywarmer te laten bedrukken met een logo zijn ze ideaal te gebruiken op de werkvloer of om uw naamsbekendheid te vergroten bij uw klanten of bezoekers. Bij Bodywarmerwereld kunt u ervoor kiezen om uw ontwerp in één bepaalde kleur te laten bedrukken, maar uw ontwerp kan ook in wel vier verschillende kleuren bedrukt worden. Mocht u de bodywarmer liever onbedrukt hebben, dan is dat geen probleem. Naast de kleuren kiezen, kunt u ook nog de positie bepalen van uw ontwerp. U heeft de mogelijkheid om deze op de borst- of rugzijde te plaatsen. Op beide zijden is ook mogelijk. De bodywarmers zijn al vanaf één stuk te bestellen.

Dames bodywarmers online bestellen

De bodywarmers met opdruk zijn uitstekend geschikt om uw bedrijf te promoten. Denkt u bijvoorbeeld aan het bijwonen van evenementen of beurzen. Daarnaast kan dit natuurlijk ook gewoon bij u op de werkvloer zelf. Klanten en bezoekers kunnen zo zien wie er bij uw bedrijf werkzaam is en zorgt het daarnaast voor een professionele uitstraling. Op deze manier kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten!