Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Dames Bodywarmers

Dames bodywarmers

De dames bodywarmer is weer helemaal terug van weggeweest. De bodywarmer voor dames is weer helemaal hip geworden. Een bodywarmer voor dames is vaak getailleerd, waardoor het figuur beter tot recht komt. Daarnaast is de bodywarmer gewoon fijn om aan te hebben. Als het buiten net iets te koud is voor een t-shirt, dan biedt de bodywarmer uitkomst. Niet alleen buiten is de bodywarmer fijn om aan te hebben. In grote koud hallen biedt de bodywarmer voor dames een uitkomst.

Goedkope bodywarmers

Op bodywarmerwereld vindt u bodywarmers voor een leuke prijs. We hebben al dames bodywarmers vanaf €28,10. Een mooie prijs dus. Als u bij de mannenbodywarmers kijkt vindt u ook nog een aantal uniseks bodywarmers. Dan zijn de bodywarmers die geschikt zijn voor vrouwen al te krijgen vanaf €22,84. Op bodywarmerwereld vindt u dus de goedkoopste bodywarmers.

Bodywarmers bedrukken met uw logo

Bij bodywarmerwereld bieden wij u de unieke kans om uw logo op de bodywarmer te laten zetten. Bij ons is dit al mogelijk vanaf 1 stuk en zijn we hiermee nog steeds goedkoper dan de meeste van onze concurrenten bij een hogere afname bodywarmers. Het logo op de borst van de bodywarmer mag bestaan uit maximaal 3 kleuren. Meerdere kleuren logo’s kunnen ook, maar hiervoor neemt u contact op met ons personeel. De bedrukte bodywarmers kunnen ook worden bedrukt met een logo op de achterzijde. Ook voor de mogelijkheden hiervan neemt u contact met ons op.

Helemaal de blits met uw gepersonaliseerde bodywarmer

Doordat u bij ons al een bedrukte bodywarmer kan bestellen vanaf 1 stuk, is het mogelijk uw bodywarmer helemaal uniek te maken. Met een bodywarmer met afbeelding kunt u eenvoudig een helemaal unieke bodywarmer laten maken. Hiermee draagt u een unieke bodywarmer met slogan. Vaak is het ook mogelijk een bedrukking op de achterzijde te laten zetten. Deze kan vaak veel groter worden gemaakt dan de bodywarmer met borstlogo. Heeft u een idee voor een bodywarmer, dan helpen wij u graag mee de bodywarmer echt te maken. Ook wanneer u een ander type bodywarmer wenst dan de bodywarmers op onze website kunnen wij u nog steeds aan uw bodywarmer helpen. 

Bel mij terug!
Advies nodig?