Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Heren Bodywarmers

Herenbodywarmers bestellen

De bodywarmers van bodywarmerwereld zijn van een goede kwaliteit. De heren bodywarmers zijn goedkoop en de meeste bodywarmers in deze categorie zijn unisex. Zo kunt u met deze bodywarmers meteen uw gehele personeel aankleden. Het is vaak nog mooier om voor de herenbodywarmers te gaan die specifiek voor heren zijn. Bij deze bodywarmers met logo is het figuur aangepast aan dat van de heren. Daarnaast is er meestal ook een vrouwenvariant op! Op deze manier kunt u alsnog uw gehele personeel aankleden met de bedrijfsbodywarmers.

Herenbodywarmers bedrukken

Bij bodywarmerwereld bieden wij u de unieke mogelijkheid om goedkoop een bedrukte bodywarmer te bestellen. Al vanaf 1 stuk! Zo kunt u al één bedrukte bodywarmer hebben vanaf iets meer dan €36,-. Het is mogelijk een bodywarmer met logo te bestellen wanneer u een logo aanlevert dat bestaat uit maximaal 3 kleuren. Heeft uw logo meer kleuren, dan is het nog steeds mogelijk de bodywarmer met uw logo te bedrukken, maar dan zult u eerst contact met ons op moeten nemen. Wij geven u dan meer informatie.

Wanneer u twijfelt of de bedrukking op de bodywarmer wel naar uw wensen is, kunt u kiezen voor een digitaal voorstel. Dit is gratis bij ons op bodywarmer.be! Op die manier ziet u het product voordat u hem bestelt, wat een grote geruststelling is voor de promotie van uw bedrijf door middel van bodywarmers met logo!

Naast logo’s kan er natuurlijk ook een tekst op de bedrukte bodywarmers worden gezet. Met een pakkende zin op de bodywarmer met logo, heeft u meteen de aandacht van de klant. Daarnaast kost het helemaal niets extra om de zin te bedrukken als de kleur van de letters al in het logo zit.

Het logo van de bedrukte bodywarmer wordt standaard op de borst gedrukt. Wanneer u uw logo op een andere positie wenst (zoals de rug) dan doen wij u graag een ander voorstel. Dit gaan helaas niet via de website, maar u kan wel via de chat een aangepaste offerte aanvragen.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Of zit de juiste bodywarmer er niet bij? Vraag dan de mogelijkheden aan onze medewerkers. Zij staan keer op keer voor u klaar om het geschikte en beste product aan u te leveren!

Bel mij terug!
Advies nodig?